Om mig

Jag har stor erfarenhet som sångerska och som solist. Musik har varit min passion sedan barnsben, och jag har stått på stora som små scener sedan dess – allt från kyrkor och privata fester till konserthus, fotbollsarenor och i TV4. Jag framför sånger på svenska, engelska och italienska. Jag sjunger allt efter era önskemål, och kommer annars gärna med förslag på låtar som kan passa er tillställning. Jag är sopran och har ett brett register.

 

Det viktiga för mig är att sjunga med känsla, kvalitet, och att förmedla den stämning som just ni önskar. Varje tillfälle är speciellt. Jag är noggrann, ambitiös och vill framförallt göra det så enkelt och tryggt som möjligt för den som anlitar mig. Vare sig det är ett bröllop, ett dop eller en begravning så tar jag på mig fullt ansvar för alla förberedelser som rör sången. 

 

Vid vigsel (ink. in- och utmarsch), dop och begravning ackompanjeras jag av kyrkans organist. Musiken vid dessa tillfällen känns ofta viktig, därför vill jag att ni ska få det precis som ni vill ha det. Det är en ära för mig att få sjunga på minnesvärda dagar som dessa som ofta är väldigt känslofyllda. Varmt välkomna att kontakta mig för frågor eller förfrågan här.

© 2020 Bröllopssångerskan
Jenny Andersson | 0739604080 | Göteborg