Om mig

Jag har stor erfarenhet som sångerska och som solist, musik har varit min passion sedan barnsben. Jag har stått på stora som små scener, allt från privata fester till fotbollsarenor, konserthus och i TV4. Jag framför sånger på svenska, engelska och italienska. Jag sjunger allt efter era önskemål, och kommer gärna med förslag på låtar som kan passa er tillställning. Jag är sopran och har ett brett register.

 

Det viktiga för mig är att sjunga med känsla, kvalitet, och att förmedla den stämning som just ni önskar. Varje tillfälle är speciellt. Jag är noggrann, ambitiös och vill framförallt göra det så enkelt och tryggt som möjligt för den som anlitar mig. Vare sig det är ett bröllop, ett dop eller en begravning så tar jag på mig fullt ansvar för alla förberedelser som rör sången. 

 

Vid vigsel (ink. in- och utmarsch), dop och begravning i kyrka ackompanjeras jag av organist. Musik vid dessa tillfällen kan ofta kännas särskilt viktig, därför vill jag att ni ska få det precis som ni vill ha det. Det är en ära för mig att få sjunga på minnesvärda dagar som dessa som ofta är väldigt känslofyllda. Varmt välkomna att kontakta mig för frågor eller förfrågan här.